Contact:

Adres
Prinses Marijkestraat 20
2404BC Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 – 475518
Mobiel
06 -30599818
Email
info@centrumvanalphen.nl
Social Media
                   

prijzen extra mogelijkheden per dagdeel:

+ Koffie & thee € 1,75 p.p.
+ Royale Lunch € 10,00 p.p.
+ Tussendoortje € 4,00 p.p.
+ Hapje en drankje € 6,50 p.p.
+ Laptop € 10,00
+ Speakers € 2,50
+ Beamer € 10,00
+ Projectiescherm € 5,00
+ Flip-over (+papier en stiften) € 5,00

Zaalverhuur in het groene hart van Nederland

Centrum van Alphen heeft verschillende ruimtes die verhuurd worden voor zowel zakelijke evenementen als informele bijeenkomsten. Of u nu komt voor een vergadering, cursus, presentatie, lezing of receptie, wij bieden met onze zalen voor elke reden een passende oplossing. De zalen hebben verschillende groottes en kunnen groepen van 2 tot wel 60 personen aan. Wij vinden het erg belangrijk dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen en kunnen doen waar ze voor gekomen zijn. Onze locatie is gunstig gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Een heerlijk rustige plek nabij een prachtig bospark.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken; we denken graag mee.

De zalen van Centrum van Alphen

Ons centrum heeft de ideale verhouding tussen zakelijkheid en sfeer. Zo zijn de ruimtes mooi en ook rustig ingericht waardoor iedereen zich snel op hun gemak zal voelen. Dit maakt het een fijne locatie voor zowel het formele als informele samenzijn. In totaal zijn er 6 ruimtes te huur. Van grote zalen tot kleinere zalen die ook zeer geschikt zijn als kantoor- en praktijkruimte. Alle zalen hebben daglicht en er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Wij zorgen altijd van tevoren dat alles voor u klaar staat in de door u gewenste opstelling, zodat alles geregeld is wanneer u ter plekke aankomt.

Vind op de volgende pagina meer informatie over de verschillende zalen.

Onze faciliteiten

Zelf de organisatie in handen houden en alleen een zaal huren? Dat is mogelijk. Centrum van Alphen kan u ook op veel gebieden helpen, ondersteunen en adviseren. Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u van een professioneel centrum mag verwachten. Zo kunt u gratis gebruik maken van beveiligde wifi, geniet u van onbeperkt koffie en thee en een warme, prettige sfeer. Het is ook mogelijk om een beamer, projectiescherm, speakers en laptop te huren. Zie hiervoor links de prijslijst.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de catering van Centrum van Alphen. Een royale lunch, borrel of een snack tussendoor, het is allemaal mogelijk. Alles is vers bereid en uiteraard houden wij rekening met uw speciale (dieet)wensen. Centrum van Alphen presenteert u eten en drinken dat perfect past bij uw voorkeuren!

Huurt u een zaal bij ons en bent u benieuwd hoe u er komt? Centrum van Alphen is erg goed bereikbaar met de auto en het OV. U kunt bij ons eenvoudig voor de deur en in de directe omgeving parkeren. Parkeren is gratis en u heeft geen parkeerkaart nodig. Komt u met openbaar vervoer? Onze locatie ligt op loopafstand van het NS-station Alphen a/d Rijn.

Huur een geschikte zaal bij Centrum van Alphen

Bent u op zoek naar zaalverhuur in het westen van het land? Dan helpen wij u graag op weg bij het vinden van een zaal die past bij uw activiteit. Wij houden rekening met het budget van de kleine ondernemer en zorgen dat alles piekfijn geregeld is. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen om de verschillende zalen van Centrum van Alphen te bekijken en de (culinaire) mogelijkheden te bespreken die wij te bieden hebben. Neem gerust contact met ons op.