Contact:

Adres
Prinses Marijkestraat 20
2404BC Alphen aan den Rijn
Telefoon
0172 – 475518
Mobiel
06 -30599818
Email
info@centrumvanalphen.nl
Social Media
                   

prijzen extra mogelijkheden per dagdeel:

+ Koffie & thee € 1,75 p.p.
+ Royale Lunch € 10,00 p.p.
+ Tussendoortje € 4,00 p.p.
+ Hapje en drankje € 6,50 p.p.
+ Laptop € 10,00
+ Speakers € 2,50
+ Beamer € 10,00
+ Projectiescherm € 5,00
+ Flip-over (+papier en stiften) € 5,00

Vergaderlocatie omgeving Leiden

Zoekt u een sfeervolle vergaderlocatie in de regio Leiden? Dan bent u op de goede pagina terecht gekomen. Op een kleine 18 km van Leiden bevind zich Centrum van Alphen. Weg uit de drukte, midden in het groene hart, maar toch zeer gemakkelijk te bereiken. Op deze mooie locatie kunt u zalen huren om naar hartenlust te vergaderen, brainstormen of bijvoorbeeld een training te geven. Centrum van Alphen heeft lichte, rustige, huiselijke ruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. We helpen u met ons aanbod graag op weg naar het vinden van een betaalbare en inspirerende vergaderlocatie in de buurt van Leiden.

Een perfect te bereiken vergaderplek met gratis parkeergelegenheid

Centrum van Alphen ligt op loopafstand van het station en is met de auto erg goed bereikbaar. Daarnaast kunt u eenvoudig voor de deur en in de buurt parkeren. Parkeren is geheel gratis en u heeft geen parkeerkaart nodig. Wel zo makkelijk als u uit Leiden, Gouda, Den Haag of een andere omliggende plek komt. Klik hier om te kijken waar Centrum van Alphen op de kaart ligt.

Diverse ruimtes waar meerdere opstellingen mogelijk zijn

Wij begrijpen dat elke vergadering anders is. Wil een vergadering goed slagen en efficiënt verlopen dan zijn er specifieke condities nodig. Naast een goede kop koffie of thee, is ook de optimale opstelling nodig. Wij zorgen altijd dat alles voor u klaar staat in de door u gewenste opstelling. Zo kunt u zich volledig richten op waar u voor gekomen bent en hoeft u zich geen zorgen te maken om andere dingen. Bekijk de praktische mogelijkheden van onze trainings- en vergaderruimtes.

Heeft u meerdere vergaderzalen nodig op de locatie? Ook dat is geen enkel probleem, Centrum van Alphen meerdere vergaderzalen voor u ter beschikking staan. De zalen zijn ruim en aangenaam. Ideaal om inspirerend te vergaderen.

Onze Faciliteiten

Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u van een professionele vergaderlocatie mag verwachten. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis gebruik maken van beveiligde wifi. Heeft u verder nog wensen? Dienen er een beamer, groot projectiescherm of laptops aanwezig te zijn? Dat is natuurlijk mogelijk! Zie aan de linkerzijde van deze pagina de kosten. Naast de standaard faciliteiten verzorgen wij indien gewenst ook al uw cateringwensen. Wij houden hier altijd rekening met uw speciale (dieet)wensen. Centrum van Alphen presenteert u graag eten en drinken dat past bij uw voorkeuren! Wij helpen u graag met het organiseren van de perfecte vergadering.

Goede vergaderlocatie met een eigen karakter

Bij Centrum van Alphen vinden we het erg belangrijk dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen, wij zorgen voor de rest! Naast een locatie om te vergaderen zijn onze ruimtes ook zeer geschikt voor andere events, zoals een lezing, workshop of informele bijeenkomsten en recepties. Dus zoek u een vergaderlocatie nabij Leiden of een ruimte voor een ander event? Twijfel niet en neem contact met ons op. We denken graag met u mee. U kunt uw favoriete ruimte(s) zelf online reserveren tegen de beste prijs. We wensen u alvast een bijzondere en inspirerende dag toe in Leiden of omgeving.