Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u van een professioneel centrum mag verwachten, daarnaast verzorgen wij indien gewenst ook al uw cateringwensen. Onderstaande prijzen zijn per dagdeel:
+ Koffie & thee € 1,75 p.p.
+ Royale Lunch € 10,00 p.p.
+ Tussendoortje € 4,00 p.p.
+ Hapje en drankje € 6,50 p.p.
+ Laptop € 10,00
+ Speakers € 2,50
+ Beamer € 10,00
+ Projectiescherm € 5,00
+ Flip-over (+papier en stiften) € 5,00

Trainings- en vergaderruimtes

Wij verhuren ruimtes ten behoeve van trainingen en vergaderingen en zijn gespecialiseerd in het ontvangen van groepen tot wel 60 personen.

U haalt het beste uit uw meeting, of dat nu een bedrijfstraining, een teamoverleg, een ledenvergadering of een BHV-training is, in een omgeving waar u en uw gasten zich thuis kunnen voelen.

Voor ons is het bovenal belangrijk dat u zich optimaal kunt richten op datgene waar u voor gekomen bent en waar u goed in bent. Daarom zorgen wij ervoor dat alles voorafgaand aan de training, vergadering of presentatie voor u klaar staat in de door u gewenste opstelling.

Indien gewenst zorgen we voor een royale lunch of een snack tussendoor en het spreekt voor zich dat u de dag ook kunt afsluiten met een hapje en een drankje, want daar zijn wij weer goed in!

Vergader- en trainingsruimte 1 van 100m2

Dit is onze grootste ruimte. Deze ruimte beschikt over 2 achterramen en 4 lichtkoepels die bij mooi weer ook open kunnen. U kunt hier met 60 personen in theateropstelling terecht!
De ruimte is flexibel in te richten. Laat ons van te voren uw wensen weten, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 98,00

Vergader- en trainingsruimte 2 van 70m2

Deze mooie ruimte beschikt over 2 achterramen en 2 lichtkoepels waar het daglicht ongehinderd door naar binnen kan stromen en de ruimte vult met een natuurlijke helderheid. U wordt hier niet gestoord door omgevingsgeluiden.
De ruimte is flexibel in te richten. Laat ons van te voren uw wensen weten, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 88,00

Vergader- en trainingsruimte 3 van 35m2

Ook wanneer u voor een kleiner groepje een ruimte zoekt hebben wij de ideale plek voor u. Wilt u in stijl vergaderen of een training geven dan is deze ruimte uitermate geschikt.

De ruimte is flexibel in te richten. Laat ons van de voren uw wensen weten, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 58,00

Vergader- en trainingsruimte 4, 5 en 6 van 28m2

Wanneer u een werkoverleg met wat collega’s buiten de deur wilt houden is het niet altijd nodig om een grote ruimte te huren. In deze lichte ruimtes kunt u plezierig en gefocust werken.

Alle ruimtes zijn flexibel in te richten. Laat ons van te voren uw wensen weten, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat.

Bekijk de opstellingen voor deze ruimtes op de pagina van onze praktijkruimtes.

Per dagdeel € 45,00
Per uur € 12,50