Huur Zaal 1 (100m2): € 105,- per dagdeel

Huur zaal 2 ( 80m2): €  95,- per dagdeel

Huur zaal 3 ( 35m2): €  60,- per dagdeel

Huur praktijkruimte: € 13,75 per uur

  

Catering en faciliteiten.
Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u van een professioneel centrum mag verwachten, daarnaast verzorgen wij indien gewenst ook al uw cateringwensen.
Onderstaande prijzen zijn per dagdeel:
 
+ Koffie/thee onbeperkt € 2,00 p.p.
+ Royale Lunch € 11,50 p.p.
+ Tussendoortje € 4,50 p.p.
+ Hapje en drankje € 7,50 p.p.
+ Laptop € 12,50
+ Speakers € 2,50
+ Beamer € 12,50
+ Projectiescherm € 5,00
+ Flip-over € 7,50
Adres
Prinses Marijkestraat 20
2404BC Alphen aan den Rijn
Mobiel
06 -30599818
Email
info@centrumvanalphen.nl

Vergaderzalen en trainingsruimtes

Wij verhuren verschillende ruimtes ten behoeve van vergaderingen, lezingen, presentaties, informele bijeenkomsten, trainingen en recepties en zijn gespecialiseerd in het ontvangen van groepen tot wel 60 personen. We beschikken over twee grote en een kleinere ruimte. In de grote zalen kunt u normaal gesproken met 30 tot 40 personen vergaderen en in de kleinere zaal met maximaal 12. 

Direct boeken? klik hier!

Efficiënt vergaderen op een inspirerende locatie

U haalt het beste uit uw meeting, of dat nu een bedrijfstraining, een teamoverleg, een ledenvergadering, een cursus of een BHV-training is, in een omgeving waar uw collega’s of cursisten zich thuis voelen. Het Centrum van Alphen is een mooie en inspirerende training- en vergaderlocatie in de Randstad waar uw creativiteit enorm wordt gestimuleerd. Een bijzondere en unieke plek waar u zich volledig kunt focussen op datgene waar u voor gekomen bent en waar u goed in bent, terwijl u zich niet hoeft te bekommeren om allerlei randzaken, want bij ons is alles tot in de puntjes geregeld! Wij zorgen er voor dat alles voorafgaand aan de training, vergadering of presentatie voor u klaar staat in de door u gewenste opstelling. Bij binnenkomst staan de koffie en thee voor uw klaar, waarbij onze zelfgebakken koekjes of cakes natuurlijk ook niet mogen ontbreken.

Indien gewenst zorgen we voor een royale lunch of een snack tussendoor en het spreekt voor zich dat u de dag ook kunt afsluiten met een hapje en een drankje, want daar zijn wij weer goed in!

Check direct de beschikbaarheid van de zalen!

Voorwaarden bij annulering
Als u bij ons een ruimte huurt bent u gebonden aan annuleringstermijnen. Bij annulering buiten de annuleringstermijnen brengen wij € 35,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening.

Annuleringstermijnen
• 25 % van de huurprijs bij annulering tussen 6 en 8 weken voor aanvang
• 50 % van de huurprijs bij annulering tussen 4 en 6 weken voor aanvang
• 75 % van de huurprijs bij annulering tussen 2 en 4 weken voor aanvang
• 100 % van de huurprijs bij annulering tot 2 weken voor aanvang

Overnachten nabij het Centrum van Alphen

Ook als u meerdaagse trainingen geeft kunt u bij ons terecht. Hoewel het niet mogelijk is om in ons Centrum zelf te overnachten zijn er wel volop gelegenheden in de nabije omgeving.

Wat te denken van een overnachting in een monumentaal stadshotel in de middeleeuwse binnenstad van Woerden, op nog geen  half uur van onze vergaderlocatie verwijderd.

5 minuten bij ons vandaan ligt het Archeon, waar u zodra u de poort bent doorgegaan een andere tijd binnenstapt. Op deze unieke plek kunt u overnachten in een middeleeuwse kamer van de schoenmaker, wever of schrijnwerker. Duurzaam ingericht en voorzien van een prachtige eikenhouten vloer en een royaal eikenhouten bed.

Op loopafstand van ons mooie Centrum ligt vogelpark Avifauna, waar u een kamer kunt boeken. Meer weten over deze vogelrijke plek? Klik dan hier om de mogelijkheden te bekijken.

Nanda en Edwin Ransijn van het Centrum van Alphen

Vergader- en trainingsruimte 1 - 100m2

Dit is onze grootste ruimte. Deze ruimte beschikt over 2 achterramen en 4 lichtkoepels die bij mooi weer ook open kunnen. U kunt hier gemakkelijk met 60 personen in theateropstelling terecht! Deze mooie en lichte ruimte is flexibel in te richten. Om een goed beeld te krijgen van de opstellingen die in deze zaal mogelijk zijn kunt u op de plattegrondjes hieronder klikken. Geef u wensen aan op het reserveringsformulier, dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaar staat.
 
 

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 105,00

Vergader- en trainingsruimte 2 - 80m2

Deze mooie ruimte beschikt over 2 achterramen en 2 lichtkoepels waar het daglicht ongehinderd door naar binnen kan stromen en de ruimte vult met een natuurlijke helderheid. U wordt hier niet gestoord door omgevingsgeluiden. In deze ruimte kunt u kunt tot wel 40 personen in theateropstelling terecht! Laat ons van te voren uw wensen weten, dan zorgen wij dat alles voor u klaar staat. Om een goed beeld te krijgen van de opstellingen die in deze zaal mogelijk zijn kunt u op de plattegrondjes hieronder klikken.
 
 

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 95,00

Vergader- en trainingsruimte 3 - 35m2

Ook wanneer u voor een kleiner groepje een ruimte zoekt hebben wij de ideale plek voor u. Wilt u in stijl vergaderen of een training geven dan is deze ruimte uitermate geschikt. De ruimte is flexibel in te richten. Om een goed beeld te krijgen van de opstellingen die in deze zaal mogelijk zijn kunt u op de plattegrondjes hieronder klikken. Geef u wensen aan op het reserveringsformulier, dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaar staat!

U kunt hier checken of deze zaal op het door u gewenste dagdeel beschikbaar is.

Blok

Cabaret

Carre

Klas

Theater

U

Per dagdeel € 65,00