Reviews & klantervaringen

Luister niet alleen naar wat wij van ons trainings- en vergadercentrum vinden, maar vooral naar de andere gebruikers van onze ruimtes.


Sfeervolle en verzorgde workshop ruimte met gastvrije ontvangst

Prima coach-/workshopruimte met goede verzorging en voldoende parkeermogelijkheden. Gastvrijheid van eigenaren Edwin en Nanda vanaf het eerste contact. Warm aanbevolen!


Sfeervol en verzorgd!

Wat een service weer! Een goed verzorgde locatie met een geweldige catering die naast lekker ook prachtig wordt gepresenteerd. Het geeft kleur aan onze studieavond. Bedankt!


Nette verzorgde ruimtes

Altijd een vriendelijk ontvangst en nette verzorgde ruimtes.


Perfecte lunch verzorging

Prima zalen en een perfecte lunch verzorging.


Vriendelijke sfeer

Vriendelijke sfeer, zetten altijd een stapje extra en scherp geprijsd!


Toplocatie!

Mooie ruimtes, vriendelijk personeel, goede parkeergelegenheid, betaalbaar en goed bereikbaar. Toplocatie!


Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid

Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid, een Mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid, een goede ontvangst en uitgebreide lunch, een absolute aanrader!


Persoonlijke sfeer en service.

Hele fijne plaats om trainingen en workshops te verzorgen. Persoonlijke sfeer en service. Goed bereikbaar en sfeervol ingericht. Edwin staat meteen klaar bij al je wensen.


Alles is altijd keurig verzorgd.

Als Seniority.nu, praktijk voor cognitieve gedragstherapie, coaching en training, huur ik altijd praktijkruimte in het Centrum van Alphen. Het zijn plezierige ruimtes waar je goed kunt werken met je cliënten. Alles is altijd keurig verzorgd.


Aanrader!

Ook ik werk als coach regelmatig in één van de praktijkruimtes in het Centrum van Alphen. De ruimtes zijn licht, ruim en netjes. Ook het contact met de eigenaren, Edwin en Nanda, verloopt altijd heel prettig. Aanrader!


Ideale verhouding tussen zakelijkheid en sfeer

Als coach en mede eigenaar van Open en Eerlijk Coaching maak ik regelmatig gebruik van het Centrum van Alphen. Zowel voor individuele coaching als voor zakelijke vergaderingen en overleggen. Het Centrum van Alphen heeft de ideale verhouding tussen zakelijkheid en sfeer. Zo zijn de ruimtes mooi en ook rustig ingericht waardoor mijn klanten en cliënten zich snel op hun gemak voelen.


Mooi centrum

Mooi centrum, fijne ruimtes, lekkere lunches, betaalbaar: absolute aanrader voor het organiseren van activiteiten of het huren van (therapeutische) werkplekken. Goed bereikbaar met auto en OV. Veel gratis parkeergelegenheid in directe omgeving.


Fijne locatie

Fijne locatie voor zowel het formele als informele samenzijn! Ter afsluiting goed gegeten, alles vers bereid en rekening gehouden met dieetwensen. Vriendelijke gastheer en gastvrouw.


Het centrum van Alphen is een makkelijk toegankelijk training- en vergadercentrum. De sfeer is vriendelijk, niet al te zakelijk. Door de verschillende grootte van de zaaltjes en zalen vindt een ieder in dit zalencentrum zijn/haar zaal naar behoefte.


Een poosje terug heb ik besloten om een workshop hypnose te geven en zocht hier een ruimte voor en kwam terecht bij Centrum van Alphen. Voordat ik wilde huren, wilde ik het eerst zien. Een rondleiding gekregen van Edwin Ransijn. Ik was gelijk verkocht. Wat een heerlijk centrum. Veel licht, goede sfeer. De workshop was een succes, mede door de locatie en de heerlijke lunch. Ik kan iedereen die ruimte zoekt voor workshop of praktijkruimte zeker Centrum van Alphen aanbevelen.


In het Centrum van Alphen is alles aanwezig wat je nodig hebt om een goede training/opleiding te geven. De lunch is er erg lekker en de sfeer huiselijk. Toch het meest waardevolle is hun goede service. Er kan ‘bijna’ alles en ze denken goed mee. Tot een volgende keer.


Het centrum van Alphen is een plek om je thuis te voelen! De sfeer is er prima, de ruimten zijn licht en smaakvol ingericht. De organisatie is helder en duidelijk. Kortom een plek die ik kan aanbevelen!


Het Centrum van Alphen is een smaakvolle, fijne locatie voor trainers, therapeuten en sprekers voor wie het belangrijk is dat alles goed is georganiseerd zodat je je aandacht kan focussen op je innerlijke rust en op de deelnemers aan je event. Nanda en Edwin geven je het gevoel dat je gezien bent en doen er alles aan om je event tot een succes te maken.


Het ‘Centrum van Alphen’ is een uitnodigende, gezellige locatie waar mooie ruimtes voorhanden zijn. Het centrum straalt sfeer en rust uit. Onder het genot van een kopje thee of koffie kan men hier tot rust komen alvorens aan een cursus of training te beginnen of hiervan nog even nagenieten. De Volksuniversiteit huurt hier al jaren ruimtes voor diverse cursussen met veel plezier.


Ik huur nu zo’n 2 jaar wekelijks een ruimte voor mijn therapiepraktijk in het ‘Centrum van Alphen’. Ik vind het er prettig om te werken: een vriendelijke inrichting met veel licht en groen. En waar het gaat om mogelijkheden heb ik een flexibele opstelling ondervonden van Edwin. ik kan het aanraden!


Wij huren vanuit Klapp Cosmetics GmbH regelmatig een ruimte bij Centrum van Alphen voor onze trainingen die bedoeld zijn voor schoonheidsspecialisten die met ons merk starten. Prachtige locatie, goede facilitaire voorzieningen zoals mooie ruimte, behandeltafels, beamer en de lunch ziet er ook altijd erg goed uit, echt een aanrader!


Het Centrum van Alphen is een degelijk centrum. Zowel qua inrichting als qua organisatie weet het wat je nodig hebt op dat gebied. Mooie, geluiddichte cursuszalen met uitstekende geluidsinstallatie, goeie spullen en een sfeervolle ontmoetingsruimte. De manier waarop Edwin het beheer verzorgt is een schoolvoorbeeld van denken in mogelijkheden, in overleg is vrijwel alles mogelijk – eventueel gaat hij zelf in de keuken staan om de gevraagde catering te verzorgen.


Ik heb als beheerder van de website van het Reconnective Practitioners Netwerk Nederland een aantal keren van jullie ruimte gebruik mogen maken en dat is mij altijd zeer goed bevallen. Jullie hebben altijd met mij meegedacht over de voorzieningen die ik kon gebruiken. Ook als het een keertje niet lukte kwamen jullie mij altijd te gemoed om een betere oplossing te vinden. De lunches waren altijd op en top en er was voor iedereen voldoende aanwezig. Ook de mogelijkheid om voor bij de koffie/thee eigen traktaties mee te nemen vond ik een geweldige mogelijkheid. De kosten voor huur en/of lunch waren meer dan redelijk en gaf mij de mogelijkheid om het voor de deelnemers ook nog interessant te maken om te komen. Hoop dat jullie nog veel gasten mogen ontvangen en misschien dat ik daar ook nog een keertje gebruik van zal maken.


Als trainer ervaar ik dat een training pas ECHT goed is, als ik me comfortabel voel op de plek waar ik ben. Pas dan kan ik er volledig zijn voor mijn cursisten. Het Centrum van Alphen geeft mij een gevoel van welkom zijn, met fijne ruimtes en heerlijke (en gezonde!) lunches. Het is een plek waar ik zonder aarzelen ook mijn Corporate klanten mee naar toeneem. Fijn om hier te zijn!


Vitakruid en de Ortho Health Foundation hebben een aantal opleidingen gegeven bij Centrum Alphen. De sfeer en de verzorging is er uitstekend en de ruimte heel prettig. Ook voor een geslaagde lunch konden wij bij ze terecht.


Als behandelaar huur ik regelmatig een praktijkruimte bij Edwin en Nanda. De praktijkruimtes zijn schoon, lekker verwarmd, mooi ingericht en de behandeltafel staat klaar. De communicatie en reservering loopt prima en ben tevreden over de plezierige samenwerking.


Na het aanvragen van ruimte via de site wordt er snel contact opgenomen om de zaken door te spreken. De prijzen voor huur van ruimtes en apparatuur staan duidelijk op de website vermeld. Het centrum van Alphen is makkelijk bereikbaar. Voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het gebouw. Het gebouw is licht en gezellig ingericht. De ontvangst is hartelijk en de verzorging prima. Wij komen er graag weer terug.


Fijne vergaderlocatie met prettige ruimtes. De verzorging van zowel vergadering als lunch is altijd goed. Onze ervaring met de medewerkers is dat zij flexibel, meedenkend en klantgericht zijn.


Een hele fijne plek om workshops te geven. Prima ruimte, goede muziekinstallatie, kussentjes en matrasjes aanwezig en een aparte plek om te lunch. Bovenal ervaar ik een grote gastvrijheid omdat Edwin en Nanda altijd willen meedenken en er heel veel mogelijk is.


Fijn en mooi ingericht centrum voor trainingen/workshops/sessies. Dankzij het invallende buitenlicht, door de vele dakkoepels en de in grote getallen aanwezige groene (tropische) planten, voelt het als een paradijsje. Voor mij voelt het als een thuis. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en zijn fijn om een praatje mee te hebben.


Het Centrum van Alphen is een zeer professionele instelling met een warme uitstraling. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en zorgen dat een ieder zich thuis voelt. De prettige, lichte ruimtes zijn voorzien van elk gemak en zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Ook de kinderen die de weerbaarheidstraining volgen voelen zich duidelijk thuis in Het Centrum van Alphen.