Op deze manier kun je bijna € 200,- per maand extra ‘verdienen’!

Veel zzp’ers hebben sporadisch behoefte aan een praktijkruimte, kantoor of werkkamer buitenshuis. Een ruimte waar zij gebruik van kunnen maken wanneer het hún uitkomt, ook al is dat in de avonduren of in het weekend. Of je nu coach, masseur of boekhouder bent; die ruimte kun je vinden in het Centrum van Alphen in Alphen a/d Rijn, waar je met een collectieve huurovereenkomst op zak al voor € 5,- per uur een mooie ruimte kunt huren.

COLLECTIEF HUREN KAN AL VANAF € 20,- PER MAAND!
Wij van het ‘Centrum van Alphen’ hebben iets moois bedacht: Een collectieve huurovereenkomst. Een overeenkomst die het je mogelijk maakt op flexibele basis een representatieve en professionele praktijkruimte, kantoor of werkkamer te huren in een prachtig en sfeervol centrum in Alphen a/d Rijn. Dat kan voor € 20,-, € 80,- of €160,- per maand! Omdat je kosten dalen hou je aan het einde van de maand meer over. In het gunstigste geval betaal je per uur slechts € 5,- in plaats van € 12,50. Dat is een korting van wel maar liefst € 75%.

WAAROM JE HET MOET DOEN?
Omdat het goedkoop is en omdat je niet gebonden bent aan vaste tijden of een langlopend huurcontract. Door samen met 3 anderen een overeenkomst met ons af te sluiten brengen we per uur slechts € 5,- (i.p.v. € 12,50) in rekening. Wil je per periode vaste dagdelen of juist losse uren huren? Geen probleem wat ons betreft, wij denken in mogelijkheden, niet in problemen. Verwacht je minder gebruik te maken van een ruimte of wil je per maand minder betalen maar toch profiteren van deze regeling? Kies dan voor een langere looptijd van bijvoorbeeld 6 maanden of een jaar.

WAAROM JE HET NIET MOET DOEN?
Alleen als je een dief bent van je eigen portemonnee moet je het niet doen.

HOE WERKT HET?
Ga op zoek naar minstens 3 anderen die net als jij op flexibele basis een mooie praktijkruimte in het ‘Centrum van Alphen’ willen huren en willen besparen op de kosten. Dat kan binnen je eigen netwerk, maar je kunt ook een oproep plaatsen op onze  speciale Facebookpagina. Samen met 3 anderen sluit je vervolgens een huurcontract met ons af en kun je, afhankelijk van de looptijd, tot wel 32 uur per maand gebruik maken van een van onze representatieve en professionele werkruimtes in Alphen a/d Rijn voor een bijzonder laag tarief.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?
In principe is alles mogelijk. Vooralsnog gaan we uit van de volgende termijnen:

 1. Looptijd 3 maanden: € 160,- per maand (€ 480,- totaal) = 8 uur per week / 32 uur per maand
 2. Looptijd 6 maanden: €  80,- per maand (€ 480,- totaal) = 4 uur per week / 16 uur per maand
 3. Looptijd 12 maanden: € 20,- per maand (€ 240,- totaal) = 1 uur per week / 4 uur per maand

Andere looptijden/prijzen? Doe een voorstel en wij gaan ermee aan de slag!

HOE MOET IK RESERVEREN?
Reserveren kan heel gemakkelijk via onze website. Je kunt dan zelf zien of een ruimte op het door jou gewenste tijdstip nog beschikbaar is: https://www.centrumvanalphen.nl/reserveren/
 
ADMINISTRATIEKOSTEN
Voorafgaand aan de huurperiode ontvang je een factuur. Per factuur brengen we € 1,- administratiekosten in rekening. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het hele bedrag in één keer te betalen. Dat levert afhankelijk van de looptijd weer een extra besparing op van minimaal € 2,- tot maximaal € 11,-.

VOORWAARDEN:

 • Genoemde prijzen zijn alleen geldig wanneer het huurcontract is ondertekend door 4 personen.
 • Huurder is gehouden aan het ter beschikking gestelde uren per maand.
 • Extra uren worden afzonderlijk in rekening gebracht (€ 12,50 per uur).
 • Restitutie van de huur is in geen geval mogelijk, dus ook niet als er minder uren gebruik gemaakt wordt van een ruimte.
 • Niet gebruikte uren kunnen niet naar een andere maand/periode worden overgeheveld.
 • De huur is btw-onbelast.
 • De huur wordt maandelijks in rekening gebracht, maar het is ook mogelijk om per overeengekomen periode te betalen.
 • Per factuur brengen we € 1,- in rekening.

VOORBEELDEN:

 1. Je hebt een kleine massagepraktijk en wil je cliënten graag ontvangen op een professionele, rustige en sfeervolle locatie. Voor een behandeling van een uur reken je € 55,-. Je rekent uit dat als je per uur een ruimte bij ons huurt je nog maar € 42,50 bruto overhoudt en dan gaat de gaat btw er nog van af! Veel hou je er op die manier niet aan over. Je zou graag minder betalen, bovendien heb je maar sporadisch behoefte aan een professionele praktijkruimte. Je besluit om samen met 3 vriendinnen, die ook een kleine massagepraktijk hebben, een jaarcontract af te sluiten. Jullie betalen ieder € 20,- per maand. Voor dat bedrag kunnen jullie ieder maximaal 4 uur per maand gebruik maken van een van onze praktijkruimtes, ook in de avonduren en ook in het weekend! Een besparing op de huur van maar liefst € 30,- per maand!
 2. Je massagepraktijk is na een jaar erg gegroeid en je zou vaker gebruik willen maken van een van onze ruimtes. Ook de massagepraktijk van een van je vriendinnen is de afgelopen 12 maanden gegroeid als kool. Je andere vriendinnen hebben minder geluk en hebben besloten er mee te stoppen. Jij en je vriendin hebben meer vertrouwen in de toekomst en verwachten ieder minstens 4 keer per week gebruik te gaan maken van een ruimte. Jij plaatst een oproep op deze pagina en je vriendin doet navraag binnen haar eigen netwerk. Daar reageren een coach en een psycholoog op, die ook verwachten zo’n 4  keer per week gebruik te maken van een ruimte. Jij, je vriendin, de coach en de psycholoog tekenen ieder een huurcontract met een looptijd van 6 maanden. Voor elk van jullie rekenen we gedurende 6 maanden € 80,- per maand. Voor dat bedrag kunnen jullie ieder maximaal 16 uur per maand gebruik maken van een van onze praktijkruimtes, ook in de avonduren en in het weekend! Een besparing op de huur van maar liefst € 120 per maand!