Alle praktijkruimtes zijn ruim en licht en beschikken over een wastafel, een warm-water koker en een Senseo-apparaat.

+ Koffie/thee max. 3 pers. GRATIS
+ Lunch 11,50
+ Beamer 2,00 p/u
+ Scherm 1,00 p/u
+ Flip-over 0,25 p/v

Kantoor- en praktijkruimtes

Het Centrum van Alphen beschikt over drie volledig ingerichte praktijkruimtes die u per uur, per dagdeel of per kwartaal kunt huren. Zo betaalt u alleen voor een ruimte als u er ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Overigens zijn ook andere opties mogelijk. Wij denken graag met u mee! Een beamer kunt u eventueel per uur huren en als u een flip-over nodig heeft rekenen we maar € 0,25 per vel! Wilt u tussen de middag bij ons lunchen? Ook dat kan bij ons en de koffie en thee zijn gratis.

Bent u starter en overweegt u bij ons een praktijkruimte te huren? Lees dan eerst meer algemene informatie op de website van de Kamer van Koophandel. Hier leest u ook meer over de aftrekposten die voor u gelden.

Boek direct een ruimte!

Praktijkruimte 1

Deze mooie, aan de wachtruimte grenzende praktijkruimte is volledig ingericht met onder meer twee comfortabele fauteuils, een salontafeltje, een buffetkast en een bureau. Daarnaast heeft u de beschikking over veel kastruimte en een eigen toilet. Uiteraard is het een en ander aan te passen aan uw eigen wensen. Klik op de plattegrondjes hieronder voor de mogelijke opstellingen. Deze ruimte is verhuurd t/m 30 april 2020!

Standaard

Carre

Blok

Theater

Klas

U

Praktijkruimte 2

In deze stijlvol ingerichte ruimte bevinden zich onder meer twee comfortabele fauteuils, een salontafel en een dressoir, zodat u uw cliënten in stijl kunt ontvangen.  Klik op de plattegrondjes hieronder voor de mogelijke opstellingen. Deze ruimte is verhuurd tot en met 31 augustus 2024!

Standaard

Carre

Blok

Theater

Klas

U

Praktijkruimte 3

Deze ruimte ligt aan de achterzijde van ons centrum en is volledig ingericht met onder meer twee comfortabele fauteuils, een salontafel, een comfortabele bank en een bureau. Deze mooie ruimte beschikt daarnaast over 2 achterramen en een lichtkoepel waar het daglicht ongehinderd door naar binnen kan stromen en de ruimte vult met een natuurlijke helderheid. Klik op de plattegrondjes hieronder voor de mogelijke opstellingen. Deze ruimte is flexibel te huren, ook op zaterdag en zondag!

Deze ruimte is eventueel geschikt voor kleine groepen en vergaderingen. In dat geval gelden andere prijzen en voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Standaard

Carre

Blok

Theater

Klas

U

Per uur € 13,75
Per dagdeel € 47,50