Vergaderen met de lekkerste koffie en thee

Wij geloven in verse en pure ingrediënten. Dat geldt ook voor de koffie en thee die wij zetten. Als enige vergaderlocatie en trainingscentrum in Nederland zetten wij bij grotere groepen kwaliteitskoffie in verschillende smaakgradaties. En afhankelijk van de hoeveelheid mensen die wij verwachten zetten we soms wel drie tot vier verschillende soorten thee in mooie glazen theepotten. Deze zeer gewaardeerde theeën van hoge kwaliteit kopen we bij Moers thee & meer in Leiden. Het assortiment van dit kleine theeparadijsje bestaat uit meer dan honderd verschillende soorten thee. Elke smaak is uniek en neemt je mee naar een andere plek op aarde, met zijn eigen theecultuur. Daar vertelt eigenaar Fredt Moers je graag meer over in zijn winkel in hartje Leiden.

Bij ons dus geen koffie of thee van dubieuze supermarktkwaliteit, maar vers gemalen koffie in verschillende smaakgradaties en handgeplukte theeën van uitmuntende biologische kwaliteit.

Moers thee & meerMoers thee & meer in de sfeervolle Pieterskerk-Choorsteeg in Leiden

Over onze lunches

Een lunch bij het ‘Centrum van Alphen’ is niet zomaar een lunch. In de lunchpauze treft u in onze ruime en sfeervolle ontmoetingsruimte mooi opgediende tafels met ovenvers brood, sinaasappelsap, mineraalwater, lekkere soep, verse salade, zelfgemaakte jam, tonijnsalade en andere soorten broodbeleg, zoals humus, eiersalade en/of paprikaspread, maar voor de liefhebbers ook kaas en vleeswaren.

Kortom, een uitgebreide en gezonde lunch waar menig restaurant nog een puntje aan kan zuigen!

Wilt u liever korter lunchen, kies er dan voor om uw cursisten of collega’s te verrassen met onze huisgemaakte luxe broodjes met bijvoorbeeld zalm, brie met walnoten en honing, mozzarella met basilicum en zongedroogde tomaatjes of gewoon met ham of kaas. En het spreekt voor zich dat we ook rekening houden met allergieën en speciale dieetwensen.

Lunchen in het bospark? Ook dat kunnen we voor u regelen! Geef ’s morgens uw wensen door en wij zorgen ervoor dat alle lunchpaketten in de lunchpauze voor u klaarstaan.

Een gezonde en vorstelijke lunch, waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten!

Lunch op vergaderlocatie
Vorstelijk lunchen met verse ingrediënten in ons vergadercentrum in Alphen a/d Rijn 

Over onze tussendoortjes

Onze tussendoortjes geven uw collega’s of trainees tijdens een stevige vergadering of intensieve training nét even die boost die nodig is om het laatste deel van uw meeting met herwonnen kracht en inspiratie te vervolmaken. Verwacht daarom geen blokjes kaas, plakjes leverworst of bitterballen, want dáár krijgt u geen energie van. In overleg kunnen we voor nog geen € 4,- per persoon wél zorgen voor bijvoorbeeld vers fruit, groente- en fruitspiesjes, ovenverse bruschetta’s met tomaten en basilicum, geroosterde worteltjes met honing, tijm en sesamzaadjes, olijven of versgebrande noten. Laat u verrassen, wij verrassen u graag!

Wachtruimte vergadercentrum
Wachtruimte in het Centrum van Alphen in Alphen a/d Rijn