Huur Zaal 1 (100m²): € 109,- 

Huur zaal 2 ( 80m²): €  99,- 

Huur zaal 3 ( 35m²): €  67,- 

Huur kleine vergaderruimte: €  60,- 

Bovenstaande prijzen zijn per dagdeel. Het is niet mogelijk een zaal per uur te huren.

We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 8:00 t/m 18:00 uur

Huur praktijkruimte: € 13,75 per uur

 

Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten die u van een professioneel centrum mag verwachten, daarnaast verzorgen wij indien gewenst ook al uw cateringwensen. Onderstaande prijzen zijn per dagdeel: 

Koffie/thee onbeperkt € 2,85 p.p.
Lunch/Ontbijt (vegetarisch) € 13,50 p.p.
Lunch/Ontbijt (vegetarisch/biologisch) € 18,75 p.p.
Tussendoortje € 4,75 p.p.
Hapje en drankje € 8,50 p.p.
Huisgebakken cake € 2,00 p.p.
Speakers € 2,50
Beamer € 12,50
Projectiescherm € 5,00
Flip-over € 7,50

 

Bereikbaarheid Centrum van Alphen

Zoekt u een geschikte locatie voor een vergadering, training, opleiding, workshop, brainstormsessie, lezing, boekpresentatie of receptie? Dan is het allereerst van belang dat deze voor al uw gasten goed bereikbaar is. Alphen a/d Rijn ligt wat dat betreft zeer gunstig ten opzichte van de grote steden in de Randstad. Of uw gasten nu uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag komen, de reistijd is nooit langer dan 30 tot 40 minuten en parkeren is gratis. Vanaf het N.S. Station is het ongeveer 15 minuten lopen.

Rust en stilte

Om goed te kunnen werken is het essentieel dat u niet wordt afgeleid door factoren waar u geen invloed op kunt uitoefenen, zoals hinderlijke omgevingsgeluiden, voorbijrazend verkeer of bijvoorbeeld winkelend publiek. Het Centrum van Alphen ligt in een rustige wijk en alle training- en vergaderruimtes bevinden zich achterin het pand, zodat u ongestoord kunt werken en u uw tijd optimaal kunt benutten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Neem altijd het zekere voor het onzekere. Bent u nooit bij ons geweest, maar overweegt u om voor uw training of vergadering een ruimte bij ons te huren, maak  dan eerst een afspraak om met ons kennis te maken, de ruimtes te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding van uw bezoek kunt u beter bepalen of de sfeer van onze vergaderlocatie u aanspreekt en of onze ruimtes voldoen aan de eisen die u stelt. Geef tijdig door hoeveel personen er komen, hoeveel tafels en stoelen u nodig heeft en in welke opstelling wij de zaal voor u klaar kunnen zetten. Laat ons ook tijdig weten of u een beamer of flip-over nodig heeft en schroom niet om ons om advies te vragen. We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het ontvangen van groepen tot wel 80 personen en weten inmiddels als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om van uw vergadering of training succesvol te laten verlopen.

Beschrijving Centrum van Alphen

Vergaderlocatie het Centrum van Alphen ligt in de buurt van Gouda en Leiden, in een doodgewone wijk, in een doodgewone straat, schuin tegenover een doodgewone kerk. Op een steenworp afstand bevindt zich woon-, werk en winkeldomein De Baronie, voorheen een grote chocoladefabriek waar van 1956 tot begin deze eeuw honderdduizenden chocoladeletters per dag werden geproduceerd.

Prachtig bospark nabij vergaderlocatie

In de nabijheid van ons vergadercentrum ligt een klein, maar prachtig bospark waar u in de pauze met uw collega’s een korte wandeling kunt maken. Om de hoek bevinden zich verder nog een aantal kleine restaurantjes, een cafetaria en een ijssalon.

Aan de buitenkant kunt u het niet zien, maar onze vergaderlocatie heeft een vloeroppervlakte van ruim 600m². Zodra u bij ons naar binnen stapt zult u een oase van rust, licht en ruimte ervaren. De ideale plek voor trainingen en vergaderingen.

Mooie en stijlvolle inrichting

Dat klinkt allemaal erg aantrekkelijk en ook aan onze mooie en stijlvolle inrichting zal het niet liggen. Verwacht echter geen statig, monumentaal pand of  hypermodern kantoorcomplex. Denk niet dat u bij ons tijdens uw training of vergadering uit kunt kijken over de heide of een lommerrijk park. Het Centrum van Alphen ligt niet in een bosrijke omgeving en ook niet in een historische binnenstad.

Dat alles kunnen we u niet bieden.

Daar staat tegenover dat u óók niet hoeft te betalen voor zaken waar uw training of vergadering toch niet beter, effectiever of inspirerender van wordt. Als u bij ons binnen bent vergeet u sowieso alles wat buiten de muren ligt zodat u zich optimaal kunt focussen op datgene waar u voor gekomen bent.

Betaalbare klasse

Behalve voor uw portemonnee, maakt het eigenlijk niet uit of een vergaderlocatie in een bos, op de hei of in een doodgewone straat ligt. Tenzij u na afloop van uw meeting nog een romantische stadswandeling, een avontuurlijke zeiltocht of een spannende speurtocht in het bos wilt maken.

Vergadering bij vergaderlocatie Centrum van Alphen in Alphen a/d Rijn