Algemene Voorwaarden

Voorwaarden bij verhuur vergaderzaal of trainingsruimte

• Géén BTW over de verhuurprijzen
• Géén reserveringskosten

Verhuur vergaderzaal of trainingsruimte per dagdeel
Vergaderzalen en zalen voor cursussen en trainingen of lezingen kunnen in het ‘Centrum van Alphen’ uitsluitend per dagdeel worden gehuurd. Praktijkruimtes kunnen zelfs per uur worden gehuurd. Vergaderlocatie ‘Centrum van Alphen’ gaat uit van de volgende dagdelen en tijden:*
• Ochtend van 8:30 uur tot 13:00 uur
• Middag van 13:00 uur tot 18:00 uur
• Avond van 18:00 uur tot 22:00 uur

* Uiteraard kunnen in overleg andere tijden worden afgesproken. De zalen worden tot 15 minuten voor aanvang beschikbaar gesteld, tenzij anders overeengekomen. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een of meerdere zalen door een andere partij is gereserveerd en eindtijd en begintijd van de dagdelen elkaar overlappen. In dat geval verzoeken wij u indien van toepassing eind- en/of begintijd van de bijeenkomst aan te passen en ons in de gelegenheid te stellen de opstelling in de ruimte te wijzigen.

Voorwaarden bij annulering
Als u bij ons een ruimte huurt bent u gebonden aan annuleringstermijnen. Bij annulering buiten de annuleringstermijnen brengen wij € 15,- administratiekosten in rekening.

Annuleringstermijnen
• 25 % van de huurprijs bij annulering tot 4 weken voor aanvang
• 50 % van de huurprijs bij annulering tot 3 weken voor aanvang
• 75 % van de huurprijs bij annulering tot 2 weken voor aanvang
• 100 % van de huurprijs bij annulering tot 1 week voor aanvang

Catering
In combinatie met het huren van een vergaderzaal of trainingsruimte kunt u een lunch of tussendoortje bij ons reserveren. Ook is het mogelijk om uw training of meeting af te sluiten met een hapje en een drankje en kunt u met maximaal 60 personen bij ons terecht voor een informele bijeenkomst of receptie voor de op onze website vermelde bedragen. Bij voedselallergieën en dieetwensen wordt een meerprijs in rekening gebracht. In voorgaande gevallen dient u tijdig, doch uiterlijk 24 uur vóór aanvang het aantal te verwachten personen én eventuele voedselallergieën en dieetwensen aan ons door te geven. Eventuele wijzigingen kunt u kosteloos tot uiterlijk 24 uur vóór aanvang aan ons doorgeven. 

Aansprakelijkheid
Vergaderlocatie ‘Centrum van Alphen’ is niet aansprakelijk voor schade of diefstal aan eigendommen die al dan niet in overleg met de beheerders zijn achtergelaten. Bij schade aan het meubilair en/of apparatuur die eigendom zijn van het ‘Centrum van Alphen’ die tijdens de huurperiode is veroorzaakt is de huurder aansprakelijk.

Hoewel we zoveel mogelijk rekening houden met dieetwensen en/of voedselallergieën aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele allergische reacties die al dan niet het gevolg zijn van door ons of door derden op onze vergaderlocatie aangeboden etens- en/of drinkwaren.

Privacy

Klik hier voor ons privacyreglement!