Lunchen in het ‘Centrum van Alphen’

In combinatie met het huren van een zaal kunt u met minimaal 4 tot maximaal 60 personen voor slechts € 10,- per persoon een verrassend uitgebreide lunch bij ons reserveren. Wij zorgen er voor dat de tafels in de lunchpauze gedekt zijn zodat u en uw cursisten alleen maar hoeven aan te schuiven. Een extra service die uw klanten zeker zullen waarderen. Onze royale lunches bestaan uit een broodmaaltijd met vers gebakken brood, crackers, soep van de dag, verse salade en verschillende soorten beleg met minstens twee soorten vleeswaren, verschillende soorten kaas, gerookte zalm, hagelslag, diverse confituren, sinaasappelsap en nog veel meer. Daarnaast maken we zelf ook vers en gezond broodbeleg, zoals eiersalade, humus, zalmpaté, paprikaspread, babaganoush en waar we maar zin in hebben. We verassen u graag iedere keer met iets nieuws en heeft u speciale (dieet)wensen, dan komen wij daar natuurlijk graag aan tegemoet. Ook als u geen lunch bij ons reserveert kunnen u klanten bij ons lunchen. In dat geval rekenen we € 15,- per persoon.

Toeslag bij sommige dieetwensen

Wanneer u of een van uw deelnemers een voedselallergie heeft of ergens intolerant voor is willen we daar natuurlijk graag rekening mee houden. Ook als u om een andere reden een bepaald dieet volgt kunnen we daar op in spelen. Omdat onze lunches al zeer scherp geprijsd zijn, zijn we echter wel genoodzaakt om eventuele extra kosten die hier mee gemoeid zijn ook in rekening te brengen.

Hapje en een drankje

Wilt u de dag afsluiten met een hapje en een drankje? Ook dat kan bij ons. Vanaf € 6,50 per persoon serveren we licht alcoholische drankjes, frisdrank, vruchtensap, nootjes, fruit en andere vers gemaakte hapjes in onze sfeervolle en gezellige ontmoetingsruimte.

 

Deel dit op: